Modalitate livrare


Pagina specifică livrărilor din aplicația Istigos include următoarele funcționalități și secțiuni:

  1. Livrare la domiciliu: această secțiune îți permite să selectezi opțiunea de livrare la domiciliu. Poți introduce adresa ta de livrare și poți alege opțiunile disponibile, cum ar fi intervalul de livrare, modalitatea de plată și altele.
  2. Ridicare personală din restaurant: această secțiune îți permite să selectezi opțiunea de ridicare personală a comenzilor. Poți alege un restaurant din listă și poți selecta produsele dorite din meniul restaurantului. În plus, poți introduce data și ora la care dorești să ridici comanda și poți plăti în avans pentru a evita așteptarea. În plus, această secțiune poate afișa o hartă pentru a te ajuta să ajungi mai repede la restaurant pentru a ridica comanda.
  3. La masă, în restaurant: Această secțiune poate afișa meniul restaurantului și afișează discountul pe care îl primești la restaurantul în care te afli. Înainte de a cere nota de plată anunță ospătarul că dorești să folosești discount-ul pe care îl ai în aplicația ISTIGOS.

În general, pagina specifică livrărilor din aplicația Istigos îți oferă multiple opțiuni de livrare și ridicare personală a comenzilor, precum și folosirea disccount-ului in restaurant (la masa). Aceste funcționalități fac experiența ta mai comodă și îți permit să te bucuri de mâncarea ta preferată de la Istigos.